Pallivaha on ihmevoide koko vartalolle!

Dick Johnsonin Pallivahalle löytyy nimestään huolimatta käyttöä koko vartalolle. Pallivaha on puhdasta, kuohkeutettua sheavoita, joka tunnetaan monista terveyshyödyistään.

 

Pallivaha on kosteuttava, ravitseva ja helppokäyttöinen voide koko vartalolle! Valmistamme sen kotimaisena käsityönä omalla tehtaallamme Tuusulassa, ja sen erityisen kuohkea rakenne sopii loistavasti kaikenlaiseen käyttöön. Pallivaha on 100% vegaaninen ja tuoksuton.

Lue alta vinkit Pallivahan käyttöön joka puolella vartaloa!

Kasvot:

Silmänympärysvoide. Hieraise voidetta kevyesti silmänalusiin ennen nukkumaanmenoa ja huuhtele aamulla pois. Voide toimii rauhoittavana hoitona silmänalusissa esiintyviin ryppyihin, kuivuuteen, turvotukseen ja tummuuteen. 

Huulirasva. Hieraise tarpeen tullen Pallivahaa kuiviin huuliin ja ne ovat jälleen hetkessä kosteat ja hyvinvoivat!

Aknen ja ekseeman hoito. Levitä Pallivahaa ärtyneelle iholle ja anna vaikuttaa. Pallivaha vähentää kutinaa ja kosteuttaa ihoa.

Nenän hoito. Erityisesti flunssa- ja allergiakausina nenä pääsee usein kuivumaan ja ärtymään. Levitä Pallivahaa sieraimiin ja ärtyneelle alueelle vähentääksesi kutinaa, punoitusta ja ärtymistä.

After shave. Voit käyttää Pallivahaa rauhoittavana ja ravitsevana jälkihoitona sheivaamisen jälkeen. Levitä pieni määrä voidetta ajellulle alueelle ja anna vaikuttaa. Liiallinen käyttö voi johtaa rasvaiseen tunteeseen iholla.

Hiukset:

Hiuspohjan hoito. Voit käyttää Pallivahaa hiuspohjalle levittämällä voidetta hiuspohjaan ennen nukkumaanmenoa ja huuhtelemalla sen huolellisesti pois aamulla.

Lisävolyymia hiuksille. Lisää Pallivahaa pienissä määrin hiusten tyveen saadaksesi lisää tuuheutta ja volyymia hiuksillesi.

Ravitseva hiusnaamio. Levitä Pallivaha hiuksiin ja anna vaikuttaa 15 minuuttia. Tämän jälkeen huuhtele huolellisesti pois.

Kädet:

Käsien ja rystysten hoito. Pallivaha auttaa kosteuttamaan kuivat ja halkeilevat kädet ja rystyset. Levitä voidetta hoitoa vaativalle alueelle ja anna vaikuttaa mieluiten yön yli.

Kuivat tai hilseilevät kynnet. Hiero Pallivahaa kynsiin, kunnes se on imeytynyt.

Vartalo:

Kosteuttava ihovoide. Käytä Pallivahaa ihon kosteuttamiseen hieromalla sitä tarpeen mukaan iholle ja antamalla vaikuttaa.

Aurinkovoide. Sheavoi auttaa suojaamaan ihoa auringolta, joten voit levittää voidetta iholle ennen aurinkoon menemistä.

Sheivausvoide. Käytä Pallivahaa sheivauksessa. Levitä voidetta runsaasti iholle ja sheivaa.

Hyönteisten pistojen hoito. Käytä Pallivahaa rauhoittamaan esimerkiksi hyttysenpistojen punoitusta ja kutinaa.

Kuorintavoide. Sekoita Pallivahaan esimerkiksi sokeria tai karkeaa merisuolaa saadaksesi aikaan luonnollisen kuorintavoiteen. Hiero voidetta pyörivin liikkein ihoon ja huuhtele huolellisesti pois.

Pallivaha. Nimensä mukaisesti Pallivaha käy erinomaisesti auttamaan haara-alueen hiertymien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Se sopii esimerkiksi juoksijoille, vaeltajille, pyöräilijöille ja kaikille muille, jotka kärsivät hiertymistä haarojen alueella. Pallivaha myös vähentää ja ennaltaehkäisee intiimialueen hikoilua ja hajuja.

Intiimialueen after shave. Käytä Pallivahaa rauhoittavana ja hoitavana after shavena intiimialueen sheivauksen jälkeen.

Hierontavoide. Käytä Pallivahaa kosteuttavana ja hoitavana voiteena vartalon hieronnan yhteydessä.

Yhdyntä. Pallivaha sopii luonnolliseksi ja liukkaaksi avuksi yhdyntään sekä masturbointiin! Muista kuitenkin, ettei rasvainen voide sovi yhteen esimerkiksi silikonisten seksilelujen kanssa.

Jalat:

Kuivien, halkeilevien tai haavoittuneiden jalkojen hoito. Hiero Pallivahaa esimerkiksi kuiviin ja halkeileviin kantapäihin, puhjenneisiin rakkoihin tai jalkojen haavoihin. Anna vaikuttaa yön yli. Tehostaaksesi imeytymistä, vedä voiteen levittämisen jälkeen puuvillasukat jalkaan yöksi.

Keskustelua aiheesta

Kommentoi

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa. Googlen tietosuoja ja Käyttöehdot löytyvät täältä.