Daimon Barber

Beard Serum - Partavoide 100 ml

Hinta 34,90 €
Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 27,45 € 54,90 € Osta

Tämä hyvin imeytyvä partavoide pehmentää karkeaa sänkeä ja saa parran tuntumaan pehmeältä ja silkinsileältä hydrolysoituneen silkkiproteiinin ansiosta. Sisältää ravinteikasta avokadoöljyä, kahai-öljyä, lääkeaaloeta sekä E-vitamiinia partakarvojen ja niiden alla olevan ihon kosteutukseen. Aine on hajustettu Daimon Barberin eksoottisella ja hienostuneella No. 5 -tuoksulla, jossa erottuvat oud ja egyptiläinen mulukhia.

Muut tuotteet valmistajalta: Daimon Barber


  • Koko: 100 ml
  • Tehokas parranpehmittäjä.
  • Todella tyylikäs tuoksu, joka on varmasti myös naisten mieleen. 
  • Hyvä vaihtoehto partaöljylle

Niin kuin meidän kaikilla tuotteilla niin myös tällä 100% takuu, jos et tykkää me palautetaan rahat postikuluineen.

Dick " Erittäin toimiva tuote. Ei tarvitse pelätä, että partaan jäisi rasvaisia tai valkoisia tahroja sillä voide imeytyy hetkessä" 

  1. Levitä runsaasti kuivaan parransänkeen tai partaan
  2. Hiero kunnes hoitoaine on levittynyt tasaisesti

Aqua (water), Glycerin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Parfum (Fragrance), PEG-100 Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldime- thyl Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, PEG-12 Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Caryodendron, Orinocense Nut oil, Tocopherol, Hydrolysed Silk, Imidazolidinyl Urea, Potassium Sorbate.

Arvostele tämä tuote

10.08.2017 - Smöggis

Pehmoista kuin lentokoneesta lypsetty linnunmaito. Pitää parran pehmeänä ja mukavantuoksuisena pitkään. Lippu salkoon ja daimonia partaan!

11.08.2017 - Jarna

Parta kiittää ja tuoksu on

11.08.2017 - Turjake

Mahtaa olla liemellä, tai sen keittäjillä, mystillis-maagilliset alkuperät. Vallan on laatuista tavaraa kyllä. Ja vaikka nimessä sängestä höpistäänkin, niin kummasti tuntuu pitemmällekin turpajouhikolle passaavan. Täytyy vain holvata hieman runsaammin!

11.08.2017 - Cujola

Parasta mitä ole partaani laittanut! Imeytyy hetkessä ja auttaa myöss viiksien muotoilussa sen verran että pysyvät pitkään pois suusta. Ja tämä imeytyy myös käsiin nopeasti, eikä jätä niihin sellaista vittumaista kalvoa kuin öljyt. 5/5

10.08.2017 - Bearded fellow

Kyseistä seerumia voisi verrata linnunmaitoon, eli pelkkää priimaa partajouhilleni. Sitä kun sipaisee partaan, jouhien kunto kohonee ylöspäin yhtä nopeasti kuin nousukiitoa tekevä lentone. Tuote on LIPPUlaiva partaöljy-kategoriassa! Melkein vaihtaisin vaimoni laatikolliseen tätä tavaraa