Mr Bear Family

Beard Kit Woodland

Hinta 84,90 €
Määrä: kpl

Mr Bear Familyn täydellinen parranhoitopaketti, jokaisen parrakkaan miehen unelma! Paketti sisältää kaiken mitä vaativinkin parranhoitaja tarvitsee. Metsäkarhun tassuilla vatkatut 100% luonnolliset partavaha ja -öljy viimeistelee paketin.

Muut tuotteet valmistajalta: Mr Bear Family


Partasaippua Woodland 250ml

Partavaha Woodland 60ml

Partaöljy Woodland 30ml

Viiksivaha Woodland 30ml

Arvostele tämä tuote

31.05.2017 - Antti

Täys viiden tähden Setti ★★★★★
Sain tämän lahjapakkauksen joululahjaksi ja se on ollut ensimmäinen kosketukseni/kokemukseni parranhoidon maailmaan ja tuotteisiin liittyen. Kun kaikki kerta samassa setissä niin en mene arvostelemaan ja avaamaan linkkiä jokaiseen tuotteeseen erikseen vaan arvostelen kaikki tässä.

Mr.Bear Family on hieno sarja Ruotsista.
Ensin Beard Wash. Raikas puunhakkuun/lastun/purun tuoksu, ei paljoa tarvita ja parta kiittää puhtaana, riittoisa ja iso pullo.
Beard Balm. Tuote on tosi riittoisa ja pieni nokare riittää, lämmittää hieromalla kämmenissä hetken ja levittää sen jälkeen partaan, pehmentää ja saa myös pientä pitoa ja muotoiltavuutta, kiiltoakin. Käytän itse joka aamu.
Sitten on partaöljyn vuoro. Hienovarainen tuoksu ei liian voimakas vaan just sopivan metsäinen. Melkein voisi sanoa että tuntee olonsa "Karhuksi joka vapaana juoksee metsän halki" kun tätä pistää partaan..no ehkä vähän liioiteltua mutta so what? Kosteuttaa ja kiillottaa, käytettynä yhdessä Beard Balmin kanssa niin se on Kiiltoa Maximus.
Viimeisenä on Moustache Wax elikkä viiksivaha. Käytän tätä todella vähän itse sillä en ole viiksien muotoilija mutta muutaman kerran on tultu laitettua viiksiin ja pitoa riittää, tavara on todella kovaa ja sitä pitää lämmittää sormien välissä että saa levitettyä viiksiin, voi vaikka pyörittää spiraalit jos viiksien pituus riittää ;)