Captain Fawcett

Eau De Parfum Booze and Baccy 50 ml

Hinta 84,90 €
Määrä: kpl

Tämä tuoksu pudottaa pallit – tässä on testosteronia, tässä on tyyliä! Bergamontin, vahvan appelsiinin ja hunajoitujen tuoreiden tupakanlehtien tuoksu viimeistelee paketin. Tällaista ei tule toista vastaan, joten voit kulkea teitäsi uniikilla tuoksulla samalla kun ympärillä oleva tussumeri pauhaa vain sinulle. Herrasmiehille ehkä hieman nykypäivästä unohtunutta maskuliinisuutta pullotettuna.  

Muut tuotteet valmistajalta: Captain Fawcett


  • Koko: 50 ml
  • Ricki Hall Edition
  • Miehekäs, vahva tuoksu
Arvostele tämä tuote

30.01.2018 - A.K

On!

03.09.2017 - MrAndersson

Tovin on tullut käytettyä ja nyt voi valehdel...kirjoittaa rehellisen arvion tästä Ricki Fucking Hallin ja Captain Fawcettin siunauksesta tavallisille miehille. Aikoinaan jouduin taistelemaan tieni lähiökaupan pakettiautomaatille hakemaan pakettia (sattumaako kun tämä puteli oli siellä?).

Ensimmäisenä huomio kiinnittyy harmillisesti muoviseen ja tosi löysästi kiinniolevaan korkkiin. Not bueno, saattaa pudota kätösistä jos nostaa korkista.

Samalla hetkellä kun tätä suihkautin testiksi niin kotiini ilmestyi hovimestari tuomaan hyvää skottiviskiä ja pihalla pauhasi tussumeren ulvonta. Ylle ilmestyi Tagliatoren räikeä puku kuten Ricki Hallilla ja oli aika lähteä soutamaan tussumeren läpi ravintolaan.

Tuoksussa hyvin ikääntynyttä rommia, lämmintä tuoreeltaan viipaloitua appelsiinia, ujo vivahdus sikaria (ei mennä kuitenkaan Cohiban robustoon asti), savuisuutta suoraan Islayn viskitislaamoilta, öljyttyä nahkaa sekä hento vaniljainen makeus.

Tupakka ja viinaspuoli vie suoraan hämyisen satamapubin nahkasohvalle nauttimaan maukasta bitteriä, kun savuisuus ja sitrus vie suoraan Kiinan Fujianiin katsomaan Lapsang souchong teen savustamista.

Äärimmäisen huonoa tässä tuotteessa on, että tämä nostaa testosteronia niin, ettei esim. työnteosta tule yhtään mitään kun tekisi mieli kiihdyttää vanhalla Triumphilla kartanolleen takkatulen ääreen rakastelemaan tyylikkään italialaisen daamin kanssa.

08.06.2017 - Mikko K

Alkuun savun haju on todella vahva, ja ehkä jopa vähän ällöttävä vahvuutensa takia. Mieleen tulee vaan, kun haistelisi eräretken jälkeisiä nuotion savusia vaatteita.
Voimakkain savun haju kuitenkin hälvenee melko nopeesti, sanoisinko puolentunnin sisään. Parhaimman tuoksunsa tuoksu saavuttaa iholla ollessaan noin tunnin kuluttua, jolloin tuoksu on todella, todella hyvä! Hyvin miehekäs, kevyesti savuinen, hieman vaniljainen ja sitä kautta pehmeä ja miellyttävä.

08.06.2017 - Greasy Mind

Siitin ja lompakon paksuus kasvaa monta senttiä tätä käyttämällä! Tai, siltä se ainakin tuntuu. Ei kehtaa kauppareissulle laittaa, on niin luksustuote.

25.01.2017 - Ape

Tyttöystävä ei enää anna käyttää muita tuoksuja joten ajaa asiansa?

30.09.2016 - Arska

Puteli on käteen sopiva. Korkki on muovia eikä lukitu, joten siitä ei kannata nostaa koko pulloa kovin korkealle. Sumutin on aika perusmallia. Ei huono muttei huippu. Riippuu toki jokaisen omasta mieltymyksestä mutta n. 20 sentin päästä saa iholle sellaisen hieman nyrkkiä pienemmän alueen mehua.

Sitten itse tuoksuun. Heti kärkeen tuntuma on savuisempi kuin sarjan partaöljyssä ja balmissa. Omaan kemiaan alun fiilikset vaihtelevat lämpimänä olevan, ajan patinoiman puusaunan ja herrasmiesten sikarinpoltteluhuoneen väliltä. Bergamotti tuo hivenen raikkautta ja bay rum syvyyttä. Parin tunnin odottelun jälkeen tuoksu alkaa muistuttamaan jo lähes identtisesti sarjan hunajaista tupakanlehtien tuoksua. Keskivaiheen yrtit ja tupakkasydämen kanssa esiin tuleva olibaani- ja benzoinhartsi ylläpitävät savuisuutta ja antavat tuoksulle uutta luonnetta. Vaikka tuoksu on todellakin osastoa äijä niin pohjalta löytyy hiukka vaniljaa pehmentämään savun terävyyttä.

Vaikka hinta on aika suolainen niin tätä ei tarvitse kuin max 1-4 suihkausta radalle. Pullo ei todennäköisesti heti tyhjene ellei ole ainoa käytössä oleva hajuste. Vaikka on se tuoksu varsinkin juuri muutaman tunnin kuivumisen jälkeen niin miellyttävä että eihän tätä voi lakata haistelemasta omassa ranteessa.

Loppujenlopuksi vielä parempi kuin mitä odotin, koska aukeaa enemmän kuin sarjan muut tuotteet.