Dick Johnson

Kampa Original Dick

Hinta 14,90 €
Määrä: kpl

Mitä jos kertoisimme, että on olemassa kampa, jolla voit kammata hiuksesi ja partasi? Kuulostaako liian hyvältä? Niin meistäkin. Luonnollisesta, lähes ikuisesta persikkapuusta valmistettu Dick Johnson-kampa on loistava valinta miehelle kuin miehelle! Tämä kampa ei ole mikään "kiinan ihme" mistä katkeaa piikit viikossa. Tämä on se "kiinan ihme" mikä kestää isältä pojalle!  

Muut tuotteet valmistajalta: Dick Johnson


  • Koko: 
  • Puusta valmistettu kampa. Laadukas pinnoite mahdollistaa helpon kampaamisen.  
  • Sopii niin hiuksille kuin parralle, ei sähköistä hius - tai partakarvaa.

Takuu: Jos jostain syystä et pidä tästä kammasta, saat rahasi takaisin. Lähetä tekstiviesti numeroon: 040 654 5 654 (ei mitään käryä kenen numero) ei vaan on se meidän. Liitä viestiin tilausnumero ja kevyt palaute miksi kampa on sinusta paska ja palautamme rahat tilillesi!

 

Sopii niin hiuksille kuin parralle, ei sähköistä hius - tai partakarvaa. Kampaa niin kuin olet tottunut, tällä se on vain tuplasti nautinnollisempaa. 

Arvostele tämä tuote

07.06.2017 - Nikke

En olisi koskaan uskonut että kammalla on tosiaan väliä. Jämäkkä kampa, sliippaus hoituu ja päänahka kiittää.

06.06.2017 - Nykyri

Paras yllätyslahja, mitä kaupanpäällisinä on tullu. Tällä kampaa slickbackin paremmin ku millään normiharjalla tai kammalla

05.06.2017 - Taisto88

Mukavan oloinen kampa. Päihittää ainakin omalla kohdalla hiusharjan. Ja onhan tuo nyt ulkonäöltäänkin miellyttävämpi ku joku muovipala.

14.12.2016 - Matias

Yksi piikki vääntynyt toisen kylkeen kiinni. muuten kelpo kampa.

10.10.2016 - Viljo

Hyvä kampa niin hiuksille kuin parralle. Piikit riittävän pitkät ja oikealla tiheydellä niin, että tällä kampaa nätin slickbackin, sekä suoristaa turpajouhet ilman, että takut nipistelee.

Lisäksi puinen kampa tuntuis jotenkin vaan liukuvan mukavammin kuin muovinen.