Dick Johnson

Kampa Original Dick

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Mitä jos kertoisimme, että on olemassa kampa, jolla voit kammata sekä hiuksesi että partasi? Kuulostaako liian hyvältä? Niin meistäkin kuulosti, ennen kuin tutustuimme tähän tuotteeseen! Luonnollisesta, lähes ikuisesta persikkapuusta valmistettu Dick Johnson -kampa on loistava valinta miehelle kuin miehelle.Tämä kampa ei ole mikään Kiinan-ihme, josta katkeaa piikit viikossa. Tämä on se Kiinan-ihme, joka kestää isältä pojalle!  

Muut tuotteet valmistajalta: Dick Johnson


  • Puusta valmistettu kampa. Laadukas pinnoite mahdollistaa helpon kampaamisen.  
  • Sopii niin hiuksille kuin parralle, ei sähköistä hius- tai partakarvaa.

Takuu: Jos jostain syystä et pidä tästä kammasta, saat rahasi takaisin. Lähetä tekstiviesti numeroon 040 654 5654 (ei mitään käryä kenen numero) – ei vaan, on se meidän. Liitä viestiin tilausnumerosi ja kevyt palaute siitä, miksi kampa on sinusta paska, niin palautamme rahat tilillesi!

 

Sopii niin hiuksille kuin parralle, ei sähköistä hius- tai partakarvaa. Kampaa totuttuun tapaan – tällä se on vain tuplasti nautinnollisempaa. 

Arvostele tämä tuote

08.01.2018 - katkarapu

Komia kampa ja hyvät urat tekee tukkaan. Ainoa miinus tulee koosta. Turhan iso mötkäle etutaskuun ja aiheutti pettymyksen emännälle kun luuli taskunpullistuksen johtuvan miehisyydestä. Hän joutui pettymään...

07.09.2017 - Partamooses

Paras kampa ikinä,sopivan painava ja piikkien jako täydellinen. Ei jumita tai saa tukkaa näyttämään haravalla kammatulta.

08.07.2017 - Mikko

Tekee just sen mitä kamman pitääkin! Toimii naamaan ja hiuksiin, erityisesti parran kampailuun suorastaan täydellinen. Täydet viisi tähteä siitä, että kampa näyttää komealta ja tuntuu todella jämäkältä ja laadukkaalta!

07.06.2017 - Nikke

En olisi koskaan uskonut että kammalla on tosiaan väliä. Jämäkkä kampa, sliippaus hoituu ja päänahka kiittää.

06.06.2017 - Nykyri

Paras yllätyslahja, mitä kaupanpäällisinä on tullu. Tällä kampaa slickbackin paremmin ku millään normiharjalla tai kammalla

05.06.2017 - Taisto88

Mukavan oloinen kampa. Päihittää ainakin omalla kohdalla hiusharjan. Ja onhan tuo nyt ulkonäöltäänkin miellyttävämpi ku joku muovipala.

14.12.2016 - Matias

Yksi piikki vääntynyt toisen kylkeen kiinni. muuten kelpo kampa.

10.10.2016 - Viljo

Hyvä kampa niin hiuksille kuin parralle. Piikit riittävän pitkät ja oikealla tiheydellä niin, että tällä kampaa nätin slickbackin, sekä suoristaa turpajouhet ilman, että takut nipistelee.

Lisäksi puinen kampa tuntuis jotenkin vaan liukuvan mukavammin kuin muovinen.

12.07.2016 - Matias

Näppärä puinen kampa. Höllii päänahkaa. Viisi viidesosaa.

14.04.2016 - Hans

Kampaa hippi naamas! Ja tee se tällä kammalla. Hyvä hinta-laatu -suhde!