Dick Johnson

Drugbag

Hinta 29,90 €
Määrä: kpl

Teimme vähän raflaavamman bagin teidän purkeillenne ja purnukoillenne. Jumppasimme tätä melkein vuoden ajan, jotta saimme juuri sellaisen, kuin sen pitääkin olla. Tähän mahtuu kunnolla tavaraa, ja drugbagin sisällä on kaksi vetoketjullista taskua. Itse drugbag sulkeutuu todella kestävällä vetoketjulla, ja onhan siinä valettu, Dick Johnson -logolla varustettu vedinkin. Sisältä bagi on likaa hylkivää ja helposti puhdistettavaa materiaalia. Sopii huumeiden lisäksi hyvin grooming-tuotteiden säilyttämiseen.

Muut tuotteet valmistajalta: Dick Johnson


  • Iso bagi! 30 cm x 15 cm
  • Sisään mahtuu 12 purkkia Inepuisablea! 
  • Sisällä kaksi erillistä vetoketjullista taskua
  • Sisämateriaali vettä ja likaa hylkivää
  • Helppo puhdistaa

Dick Johnson is against cheap and bad quality drugs!

 

Arvostele tämä tuote

08.07.2017 - Jay

Hyvä perusbagi jota on selvästi mietitty miehille sopivaks. Matsku ulkopuolella ei ollu niin jämäkkää ku kuvittelin mutta tuskimpa tulee menoa haittaamaan. Ainoo miinus on paskan määrä joka uudesta bagistä lähtee, ei kannata heti laittaa laukkuun valkosen paidan päälle. Toivotaan että se loppuu ajan kanssa, sen jälkeen täyttä laatua.

01.07.2017 - Greasy Mind

Ostin koska Dick ja Johnson. Valitettavasti se, joka tämän jossain onkalossaan smuglasi Suomeen, ei varmistanut sisältöä. Neonväristen pillereiden ja pomadepurkkiin kätkettyjen yrttien sijaan sisällä oli vain stressimuovia.. Mutta silti helvetin staili ja laadukas pussukka! Vois käyttää vaikka repun sijaisena, tästä käsilaukusta ei saunakaverit vittuile.

28.06.2017 - Pajamasa

kamadogi proof!