Featured

 • SISÄLTÖ: 

  ”Kalju on ihmisen päälaki tai suuri päälaen osa, jossa ei ole hiuksia.”

  Wikipedia

  Kalju on joko oma valinta tai perintötekijöistä tai sairaudesta johtuva kiiltävä alue päässä.

  Mitä stereotypioita kalju tuo? Uusnatsismi, väkivaltaisuus, syöpäsairaudesta epäily…Ei ole helppoa olla kalju, fiksu, kiltti ja terve mies.

  Tosiasiassahan kalju ei tarvitse kummallisia syitä ollakseen päässä. Se on komea. Toki voi olla niin, että kalju on kampauksena jollekin jopa pakollinen huonon hiustenkasvun johdosta, mutta tästäkään ei tarvitse olla harmissaan. Kunhan kantaa päälakeaan ylpeydellä. Kekkosellakin oli kalju, ja hän se vasta kova jätkä olikin!

  Kalju on siis komea, kun sen vaan saa ajeltua hyvin. Mikään ei ole vittumaisempaa kuin kaljun keskellä törröttävät yksittäiset hiukset.

  Kaljulle on myös keksitty kaikenmaailman koneita sen ajoon, mutta ei kai mikään muu kuin höylä aja kaljua siisteimmin pois. 

  Höyliäkin on erilaisia. Vaihtoteräinen höylä voi olla liian riskialtis kaljun ajamiseen, varsinkin takaraivo on vahvasti vaaravyöhykkeellä kun käsitellään terävää terää sokkona.

  Törmäsimmekin internetin ihmeellisessä maailmassa hauskaan innovaatioon jenkeistä! HeadBladeen, joka näyttää hieman mönkijältä höylän muodossa… Eli Kaljukilpuri! Tässä hyvin erinäköisessä höylässä on kaksi rengasta, ja muotoilu sellainen että kaljun leikkaaminen on kirjaimellisesti ajelua! Tässä laitteessa idea on se, että se mukailee ihon kaarta, ja ajaminen on erittäin siistiä ja helppoa! Kannattaa kaljut kokeilla!

  Olkaamme siis ylpeitä nahkaisesta päälaestamme ja tehkäämme sille hyvää! Suudelkaa kaljuani!!

 • THE DAIMON BARBER

  "SMELLS LIKE HEAVEN, HOLDS LIKE HELL"

  The Daimon Barber tuotteet ovat hyvä esimerkki siitä kun mistään ei tinkitä vaan tavoitellaan parasta. Tuotteista yksikään ei tahraa toisen tuotteen mainetta jokainen on siis mietitty loppuun asti. The Daimon Barberin perustivat veljekset toisella juurensa parturoinnissa toinen oli taas ammatiltaan suunnittelia. Tuotesarja koostuu tällä hekellä viidestä erillaisesta pomadesta mutta sarja saa jatkoa parranajo tuotteista tänä vuonna. 

  THE DAIMON BARBER

 • BEARD JUNK

  "BY WATERCLOUDS"

  Beard Junk on tuotteet on valmistettu ruotsissa tarkoin vaatimuksin sekä pitkän kokemuksen pohjalta. Tuotteissa on panostettu niin pakkauksiin kuin raaka-aineisiin. Raaka-aineiden kanssa on huomioitu että tuotteita käytetään herkällä alueella kasvoissa. Beard Junk tuotteet tarjoavat monipuoliset sekä uniikin valikoiman tuotteita parranhoitoon. 

  BEARD JUNK

 • MR BEAR FAMILY

  "HURRY UP TO FURRY UP"

  Mr Bear Familyn tarina alkoi kun perustaja Björn Landén ei ollut tyytyväinen jo markkinoilla olevien viikisivahojen pitoon ja ainoa ratkaisu oli tehdä oma. Viiksien kasvaessa parraksi kasvoi myös tuotevalikoima. Mr Bear Family sarja on valmistettu luontoa kunnioittaen jokainen vaha sekä öljy on 100% luonnollinen. 

  MR BEAR FAMILY

 • ANGRY NORWEGIAN

  Don't smell like a wunderbaum. Smell like a man.

  Angry Norwegian tuotteet tulevat Norjasta niin kuin nimestä voi olettaa. Angry Norwegian perustettiin 2015 alussa, useiden kuukausien jälkeen laboratoriassa sekä muutamien viikkojen paperityön jälkeen oli syntynyt Angry Norwegian sekä ensimmäiset tuotteet. Angry Norwegian on harvinainen laatuaan, näinkin yksinkertaisella kaavalla saa aikaiseksi älyttömän hyviä tuotteita. Angry Norwegian sarjan ykkös tuotteet hajusteeton partaöljy sekä kaikista viiksivahoista vahvin viiksivaha Beekeeper. 

  ANGRY NORWEGIAN

 • REUZEL

  Holland`s finest pomade!

  Reuzel on hollantilaisen Schorem barber shopin kanssa kehitetty maailmalla mainetta niittänyt pomade sarja. Schoremin on perustanut Leen & Bertus jotka ovat harjoitelleet 14 - vuotitaasta asti parturointi ja tänä päivänä Schorem on yksi maailman kuuluisimpia parturiliikkeitä.

  Reuzel on Hollantilainen sana joka tarkoittaa rasvaa, nimellä vihjaillaan pomaden historiaa. Sillä ennen pomadet valmistettiin sian rasvasta ja hajustettiiin omenoilla. Pomade nimitys taas tulee juuri tuosta omenasta sillä omena on ranskaksi pomme. 

  REUZEL