Dick Johnson

Hair & Body Wash 250 ml

Hinta 14,90 €
Määrä: kpl

Snake Oilin eksoottinen ja uniikki tuoksu nyt letin ja kropan puhdistavassa pesuaineessa. Tällä lähtevät lian ja smägmän lisäksi myös kaikki synnit, sen verran kova litku on kyseessä! Peseydy tällä baari-illan jälkeen, niin morkkis katoaa saman tien!

Muut tuotteet valmistajalta: Dick Johnson


  • Koko: 250 ml
  • Eksoottinen ja uniikki tuoksu
  • Puhdistaa hiukset, vartalon ja synnit

Hiero vartalolle ja hiuksiin. Huuhtele lämpimällä vedellä.

Aqua, Sodium lauryl sulfate, Betaine, Coco-betaine, Humulus lupulus flower extract, Glycerin, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Sodium chloride, Sodium benzoate, Citric acid, Potassium sorbate, Parfum, Limonene, Linalool, Citral Benzyl salicylate, Melaleuca alternifolia leaf oil

Arvostele tämä tuote

08.01.2018 - Tomppa

Omaan kärsään sika hyvän tuoksunen tuote! Isompi puteli sais olla!

08.01.2018 - Rasor

Tällä shampoolla saa tukan ja kropan kunnolla pestyksi, samalla kun Snake Oilin lempeä tuoksu hellii nenää. Suositellaan.

08.01.2018 - Mullelahjakortti.fi

Raikas. Pumppu toimii hyvin. Hiukan voisi olla isompi pullo, muuten hyvä.

08.01.2018 - Timppa

Pesee hyvin, tuoksu vaatii totuttelua. Ei tästä huonoja puolia oikein millään keksi. Pullo on vähän hankala mukana kannettavaksi. Eli keksin kuitenkin.

11.11.2017 - Aapee

Jos saisi vaan isommassa putelissa vielä...

27.10.2017 - Niko P.

Tuoksuu niin pirun hyvälle, että viettelisi itsensä paholaisen! Puhdistavilta ominaisuuksiltaan tämä pesee hien ja muun paskan lisäksi myös synnit. Valautin heti putelin noudettuani kaikki irstaudet lattiakaivoon ja mieli koheni, myös miehisyys pääsi korostumaan pesun jälkeisen vienon tuoksun myötä. Riittoisa pakkaus varmasti itse kenenkin omatuntoa puhdistamaan. Sopii oikeastaan kaikkeen muuhun paitsi vaahtokylpyyn, mutta ne nyt onkin jotain hienohelmojen hölmöilyjä. Kirkollisissa tunnelmissa kun ollaan, niin jätetään virsi lyhyestä kauniiksi - tässä saippuassa on sitä jotain!

26.10.2017 - Greasy Mind

Jos joku on maailmassa täydellinen, niin se on Snake Oilin tuoksu. Mikään tuote ei voi olla paska, jos se tuoksuu siltä. Herkullinen, eroottinen, ja maskuliininen kuvaavat hyvin. Pakko sisältää myös testosteronia, on vaan niin fakin äijää!

Ainii se saippua siinä tuoksun ohessa! Joo hyvin toimii, pallit tulee puhtaaksi ja naama myös. (Pese naamasi ennen palleja!)

26.10.2017 - Äijä

Erittäin toimivaa tavaraa!

05.10.2017 - MrAndersson

Tykkäätkö Snake Oilin tuoksusta (no siis tottakai tykkäät, ethän oo mikään pakana). Huomattavasti miedompi tuoksu kuin itse Snake Oilissa ja pomadeissa, maltillisen kiva ettei koko kylppäri tuoksu Snake Oililta kahta viikkoa yhden suihkun jälkeen.

Koostumukseltaan aika juoksevaa, hätäinen voi luulla ottaneensa liukkarituubin suihkuun aluksi. Vaahdottuu aika hennosti, mutta levittyy ja tuntuu puhdistavan kivasti. Heikossa vaahdottumisessa on se kiva puoli ettei näytä vesikauhuiselta pesukarhulta.

Varsinainen testi piti erikseen järjestää koska Dick lupaa tän tuotteen pesevän synnit ja irstaudet pois kehosta, joten ei muuta kuin mahdollisimman irstas ja rivo daami matkaan mukaan ja mielikuvitus laukkaamaan torstaiyönä naapurien iloksi ja onneksi.

Testauksen aikana tehtiin:

[sensuroitu]

Lopputulemana Dickin bodywash pesee niin syntisen kropan puhtaaksi, että sitä olisi muuten joutunut Danten Infernon alimmalle tasolle. Tällä lähtee liukkarit ja muut ruumiineritteet pois kehosta, huiksista (??) ja parrasta. Eli ei hätää jos vieraissa käydessä tuleekin kiire palata kotiin vaimon luokse niin tällä taikuroit itsesi puhtaaksi ettei edes herkkänenäinen ja vainoharhainen vaimo haistaisi irstasta rakastelua ja synnintekoa.