Parranhoito

Vaikka miehiset geenisi sallisivat sinulle tämän naisia houkuttavan, sekä muita miehiä pelottavan kasvoja komistavan kasvometsän kasvun! Et voi jäädä luolamiesten tasolle ja olla hoitamatta partaasi. Se on kuitenkin rakkaimpasi, ehkä parhain wingman koskaan! Kuvitellaan tilanne, että olet lähestymässä tyylikkäässä kuppilassa (Hällässä) kaunista neitoa ja tiedät että nyt onnistaa, onhan minulla sakin komein parta ja snapbackkia komistaa Dick Johnson! Harmiksesi tämä tyrmäävän kaunis nainen haistaa kahden metrin päähän lounaallasi nautitun borssikeiton parrastasi! Tämä tilanne olisi voinut mennä täysin toisin. Seuraa siis alla olevia vinkkejä!

Partaöljy

Partaöljy on kehitetty kuninkaita varten! Partasi on periaatteessa kuin sieni, joka imee kaikki tuoksut itseensä, ruuasta mitä syöt, röökistä mitä poltat! Parta peittää myös ihosi ja iho tarvitsee huoltoa, what the fuck? Lorauta muutama tippa valitsemaasi partaöljyä käsillesi! Partaöljy tuoksuja on useita erilaisia. Kaikki on kuitenkin suunniteltu miehille (ihan tosi), joten valinta ei voi mennä vikaan! Tuoksun suhteen valitse itseäsi miellyttävin tuoksu tai ota tuoksuton! Nyt käsilläsi on partaöljyä. Hiero käsiäsi yhteen kuin innostuisit jostain tai olisit juuri voittanut suuren läjän tuohta! Käy parta läpi öljyllä ja hiero öljy myös parran alle ihoon sormenpäillä! Parta on ravittu, ihosi ei halkeile eikä punoita! Nyt partasi voi paremmin, eikä tuoksu paskalle vaan ehkä raikkaalle piparmintulle tai vasta sahatulle raikkaalle puulle, minkä tuoksun valitsitkaan!

Lyhyesti

 1. Annostele kämmenelle 3 - 10 tippaa öljyä
 2. Levitä kämmeniin ja sormenpäihin
 3. Hiero parran alle ihoon ja partaan kauttaaltaan
 • Vähentää kutinaa ja hilseilyä. Kosteuttaa partaa ja ihoa sen alla. Auttaa partaa asettumaan halutulla tavalla paikalleen. Jättää kevyen luonnollisen kiillon ja tuoksun. Käyttö noin 10 min suihkun/pesun jälkeen.

Partavaha

Partavahan etuna on öljyyn verrattuna se, että vahalla pystyt voimakkaammin muotoilemaan partasi tyylikkääseen muotoon. Vahan tuoksu pysyy tasaisena koko päivän. Suositellaan kuitenkin käytettäväksi useammin päivässä!

   Lyhyesti

 1. Kaavi peukalon kynnenselällä purkista 
 2. Lämmitä kämmenten välissä
 3. Levitä partaan. Kampaa parta haluttuun suuntaan
 • Kevyt pito ja muotoiltavuus. Kosteuttaa, pehmentää ja elävöittää partaa. Ei koveta partaa, vaan jättää luonnollisen näköiseksi. Antaa kevyttä luonnollista kiiltoa.

Partaharjat sekä -kammat

Sinulla saattaa olla jopa enemmän karvaa naamassasi kuin päässä ja silti käytät vain hiuskampaa, mutta unohdat naamaa komistavan skägen? Partakammalla siistit partasi ruuan tähteistä, sekä saat muotoiltua sen siistimmäksi! Partakammat eroavat normi kammoista isommilla hammasväleillä, sekä kokonsa puolesta ne ovat kätevän kokoisia kannella mukana! Mikä tietysti tärkeintä, partakammat ovat perkeleen komeita, tsekkaa vaikka BIG RED:in kammat!

Partasaippua

Näkyykö tai haiseeko se kuuluisa "viikon ruokalista" parrassasi vai onko muuten vaan päivän aikana tulleet jätökset naamalla? Nyt on erityisesti parralle suunnitellut partasaippuat tarjolla äijämäiseen makuun, sopivilla tuoksuilla tottakai! Rauhoittaa ihoa, puhdistaa partasi ja jättää parran tuuheaksi. Suositellaan käytettäväksi noin kolmesti viikossa.

Lyhyesti

 1. Kastele partasi vedellä
 2. Hiero partasaippuaa käsissäsi
 3. Hiero partasaippua partaasi, iho mukaan lukien. Huuhtele vedellä
 • Puhdistaa ja tuuheuttaa tehokkaasti partaa. Vähentää kutinaa, ärsytystä ja ihon punoitusta.

Viiksivaha

Viiksivahat ne vahvimmat. Entäs ne viikset? Viiksivahat ovat vahvaa tavaraa ja mahdollistavat viiksien muotoilun juuri niin kuin itse haluat. Viiksivahojen suunnittelussa on huomioitu klyyvarin ja montun hyvin läheinen sijainti suhteessa viiksiin ja tästä syystä pääpaino on pantu viiksien pitoa antavaan ominaisuuteen ja jätetty tuoksu miedoksi tai mahdollisimman sopivaksi vaativimmillekkin nenille.

Lyhyesti

 1. Kaavi peukalon kynnenselällä purkista
 2. Levitä/lämmitä notkeaksi etusormen ja peukalon välissä
 3. Muotoile/kampaa viiksesi haluamallasi tavalla 
 • Vahva pito ja muotoiltavuus juuri kuinka itse haluat

Katso tästä koko parranhoitotuote valikoima!