POMADE, MITÄ SE ON?

Pomade on tuttu hiustenmuotoilutuote monelle 1920-luvulla eläneelle, mutta monelta nykypäivän mieheltä tämä mahtava hiustuote on mennyt ohi. Pomadet ovat alun alkaen olleet miehiseen makuun suunniteltuja tyyliltään, tuoksultaan sekä edustamaltaan asenteelta. Useimmat pomadet sopivat parhaiten kammattaviin klassisiin hiustyyleihin, mutta valinnan varaa on myös rentojen, modernien pomadejen puolella. Näillä pomadeilla luot rennon freesin tyylin hiuksillesi. Jokaisen pomaden keskeisin ominaisuus on uudelleen muotoiltavuus, pomade eivät kovetu eivätkä hilseile. Kun hiukset on laitettu pomadella voit hyvin käyttää hattua ulkona ja saat silti hiukset laitettu sisätiloissa tyylikkääksi kevyellä kamman käytöllä.

Pomade

Erilaisia pomadeja on useita, joten valinnanvaraa riittää. Pomaden valmitustavoissa on eroja, suurimpana mainittakoon tuotteen pohjautuminen joko veteen tai vaseliiniin.

  • Pomade Oil based eli vaseliini pohjaiset ovat alan harrastajien suosiossa, koska tuote kunnioittaa vanhaa valmistustapaa. Tällaiset pomadet antavat todella vahvan pidon ja kiillon. Ne eivät myöskään kuivu, vaan jättävät hiukset uudelleen muotoiltaviksi. Vaseliinipohja vaikeuttaa tuotteen pesua, mutta syväpuhdistava tai useampi pesu tekee tehtävänsä. Eikä jääneestä pomadesta ole hiuksille haittaa. Päinvastoin, sen on tarkoitus hoitaa hiuksia.

  • Pomade Premium eli vesipohjaiset pomadet edustavat modernia nykypäivää. Voit luoda rennon huolettoman, pystyn tai vaikka slickback tyylin. Tuote peseytyy helposti normaaliin tapaan, vaikka pelkällä vedellä. Pomade harrastaminen on miesten maailmanlaajuinen "klubi", jossa vertaillaan pomadejen vahvuutta, pitoa ja tuoksua. Jotkut innostuvat niin, että alkavat valmistamaan omaa pomadea autotallissaan. Jotkut taas avaavat verkkokaupan! Oli miten oli, pomade pitää ja kestää, oli vuosi sitten1920 tai 2016.

Autamme mielellämme valitsemaan sinulle sopivan pomaden, mutta parhaiten sen oikean löydät kokeilemalla. Aloita vaikka Reuzelin mahtavilla pomadeilla, jotka ovat suunnitelleet maailmankuulun hollantilaisen parturin Schoremin omistajat. Kaikki neljä pomadea ovat täyden kympin arvoisia!

Katso tästä koko pomade valikoima!

Ystävällisesti,
Dick Johnson