Mr Bear Family

Partasaippua Woodland 250 ml

Hinta 28,90 €
Määrä: kpl

Mitä tehdä naamalle missä on partaa ja ihoa? Miten siis pesen sen, käsidesillä? Älä sentään! Suosittelemme luonnollista parran pesuun tarkoitettua saippuaa. Tämä rauhoittaa ihoa parran alla vähentäen hilseilyä, saa parran näyttämään tuuheammalta ja erittäin komealta! Kurkkaa myös muut Mr Bear Family-sarjan tuotteet, on meinaan viimesen päälle! 

Muut tuotteet valmistajalta: Mr Bear Family


  • Koko: 250 ml
  • Tuoksussa metsäistä raikkautta, havuja ja hiukan pihkan aromia
  • Partasaippua pehmentää, puhdistaa ja raikastaa partaa
  • Valmistettu Ruotsissa
  • Raaka-aineista 98 % on luonnollisia

Käytä partasaippuaa vähemmän kuin normaalia shampoota, pieni määrä riittää. Levitä partasaippua valmiiksi märkään partaan ja parranalusihoon. Huuhtele partasi vedellä, muista hoitoaine. Jos työskentelet sellaisissa olosuhteissa, joissa partasi likaantuu kunnolla, voit käyttää partasaippuaa päivittäin. Partasi kiittää!

aqua, sodium C12-18 alkyl sulfate, coco-glucoside, polysorbate 20, sodium chloride, glyceryl oleate, potassium sorbate, sodium benzoate, panthenol, butylene glycol, glycyrrhetinic acid, urea, allantoin, sodium phytate, citric acid, maltodextrin, beta glucan, levulinic acid, glycerin, sodium levulinate, alcohol, essential oils.

Arvostele tämä tuote

08.06.2017 - Greasy Mind

Alkuun olin skeptinen, että partashampoo, cmoon.. Mutta, ei tää mitää paskaa ole! Tuoksu: fuckin good! Laatu: fuckin good! Hoitavuus: fuckin good! Vuoden käyttäny pari-kolme kertaa viikossa, ja 1/4 pullosta mennyt.

21.02.2017 - karvanaama

Huikea tuoksu, ei jää tuoksumaan ainakaan omaan nenään pesun jälkeen, muuten kuin raikkaana puhtaana tuoksuna. Erittäin riittoisa. Jättää todella puhtaan ja raikkaan oloisen parran jälkeensä. Suosittelen!

11.01.2017 - Parta Ukko

Loistava tuote! Tuoksuu hitusen voimakkaammin kuin Woodland parta öljy ja mikä parasta on ERITTÄIN riittoisa! Yli vuoden päivät ollut sama pullollinen käytössä eikä vieläkään ole loppunut vaikka pari - kolme kertaa viikossa onkin käytössä. Parta öljyjen ohella myös auttanut paljon parran kutinaan ja ihon hilseily parran alla loppunut kokonaan. Takuu varma Mr Bear Family tuote. Suosittelen!

05.02.2016 - Karpo

Tekee parrasta pehmeän ja suoristaa karvoja. Mieto pihkan tuoksu. Itse käytän joka toinen päivä.