Muhle

Partahöylä Traditional

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Palkittu ja suosittu – siinä on kaksi syytä valita tämä! Muhlen suosituin partahöylä, eikä turhaan: materiaali on korroosion kestävä, hyvin pitkäikäinen ja mainittakoon nyt vielä, että myös älyttömän tyylikäs. Suositellaan niin aloittelijoille kuin konkareille. Tarkan suunnittelutyön ansiosta partahöylällä on helppo ja turvallinen ajaa! 

Muut tuotteet valmistajalta: Muhle


CLOSED COMB

  • Terä on paremmin suojattu, joten itsensä vahingoittaminen parranajon aikana höylällä on lähes mahdotonta. 

TOOTH COMB

  • Terä on paljaampi, joten saat tarkemman ajon.

OMINAISUUDET

  • Valmistettu Saksassa
  • Vaihtoterätyyppi: perinteinen vaihtoterä
  • Mukana tulee vaihtoteräpaketti (5 vaihtoterää)

 

 

1. Älyttömän helppo, ja varsinkin älyttömän tyylikäs, käyttää!

2. Ruuvaa höylä kolmeen osaan ja korvaa suojapahvinpala vaihtoterällä.

3. Nauti tarkasta ja varmasta ajosta.

4. Tällä voit ajaa naamasta persekarvoihin kaikki paikat – viimeisenä mainittu vaatii toki tarkkuutta. 

Arvostele tämä tuote

12.01.2018 - He-man

Laatu on kyllä todella vakuuttava. Ja hinta on myös varsin sopiva. Ensikoskestus tällaiseen höylään itsellä. Tähän asti tullut käytettyä ainoastaan niitä puolustusvoimissa saatuja mach kolmosia.
Käytössä ollut nimenomaan tuo suljettukampainen R89. Nyt päätin rohkaistua ja kokeilla myös avokampaista versiota, koska paksulla ja tiheällä parralla, joka ajetaan vain kun mennään sunnuntai-aamuna jumalanpalvelukseen, tuo pakkaa tukkeutua herkästi. Toki saa sellaisenkin kyllä katki muutamalla vaahdotuksella.
Tosin keksin jo tuolle R89 höylälle myös juuri sopivaa käyttöä, ettei tarvitse siirtää sitä eläkkeelle. Huomasin että tuohan on perkeleen hyvä nyyttien siloitteluun. Ai että kun kassit tykkää......

05.01.2018 - aMiggo

Törkeän hyvä vempain. Pitkään tämmöistä itselleni kaappiin haaveilin ja nyt jouluksi joulupukki se vanha r#nkkari tällaisen toi. Toivoin suljetulla kammalla koska isäukon pelottelu puheet haavoista ja vaikeakäyttöisyydestä provosoivat. Todella helppokäyttöinen enkä ole vielä vekkiä pärstääni saanut. Nyt jäin vain arpomaan ajatuksiini olisinko pärjännyt jopa open compilla. Hintalaatu suhde on mui bueno!

19.09.2017 - P. Mikkola

Ostin tälläisen yli vuosi sitten, varmaan pari vuotta sitten. Tällä hetkellä höylä näyttää uudelta, eikä ole käytöstä kiinni. Kestää ja kiiltää. Todella mukava ajaa partaa, eikä todellakaan vaikeata.

22.06.2017 - Kota

Nyt ollut käytössä reilut ½ vuotta ja omaan käyttöön sopivan painava ja laadukas laite. Hinta/laatu 5 stars.

25.11.2016 - Juse

Loistava kapistus. Kunhan oppii vetään kevyellä otteella ja antaa vaan terän tehdä työn, niin jälki on loistavaa

21.11.2016 - naisellista

Aivan loistava vekotin. Meillä nimenomaan talon nainen käyttää tätä. Hyvää jälkeä, terä kestää kauan ja helppo vaihtaa ja käyttää muuhunkin, kuin parran ajamiseen.

06.04.2016 - Ludius89

Partaani en juuri höyläile, mutta sen sijaan olen jo toista vuotta kaljuani ylläpitänyt nimenomaan höyläämällä. Siinä ei paljon pirkan höylillä tee ja kalliiksikin ne kertakäyttö vimpaimet kävivät, joten investoin sitten parhaan kuuloiseen höylään johon törmäsin, eli tähän. En pettynyt. Tämä on jopa pelottavan terävä, mutta hetken opettelun jälkeen on todettava, että en enää halua päätäni häpäistä millään huonommalla höylällä. Kiitos Dick Johnson, kiitos Mühle.