Dick Johnson

Pallivaha So Good For Your Balls 50 ml

Hinta 9,90 €
Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
10 8,00 € 80,00 € Osta

Pallivaha sisältää vitamiinirikasta voipuun rasvaa, joka on suunniteltu erityisesti herkälle kivespussin iholle. Se vähentää kutinaa ja hilseilyä sekä vahvistaa ihoa. Pallivahaa käyttämällä voit unohtaa hikoilevat, kutiavat ja haisevat pallit. Se toimii myös jälkihoitona intiimialueen sheivauksen jälkeen. Meillä on myynnissä myös pallien hyväksi toteamia Dickies Housuja

Muut tuotteet valmistajalta: Dick Johnson


  • Koko: 50 ml 
  • Pallivaha vähentää kutinaa ja hilseilyä sekä vahvistaa ihoa
  • Sopii kaikille palleille, jopa mulkuille
  • Loistava after shave intiimialueen sheivauksen jälkeen
  • So good for your balls

Jakelija: www.roguestock.fi 

Voiteena:

Ota purkista tarvittava määrä vahaa ja lämmitä vaha sormien välissä mukavan lämpöiseksi palleja varten, pallit ovat herkkiä lämpötilan vaihteluille. Levitä vaha palleihin. Saat mukavamman kokemuksen, jos pyydät puolisoasi tekemään tämän puolestasi, onhan se vähintään hänen velvollisuutensa.

Intiimialueen After Shave:

Sheivaus aiheuttaa usein erilaisia iho-ongelmia, etenkin intiimialueen herkemmällä iholla. Pallivaha toimii loistavasti jälkihoitona intiimialueen iholle vähentäen punaisia pilkkuja ja rauhoittaen ihoa.

Lue 10 muuta käyttö tarkoitusta!

Arvostele tämä tuote

05.09.2017 - Veera

Loistava tuote! Käy hyvin myös pimpille sheivauksen jälkeen, iho on käsittelyn jälkeen silkinpehmeä! Ainoa miinus tuotteessa on rasian kannesta mulkoileva irstas mies! Olisiko mahdollista tuottaa naisille oma Pimppivaha, kannen voisi kuvittaa vaikka Hävyttömän seksikkään julisteen pienoismallilla. Uskon että myös miesasiakkaat tykkäisi naisilleen ostaa!

26.06.2017 - Sam1na

Toimivaa tavaraa! Tätä kun sipasee munaskuille ennen lenkille tai pyöräilemään lähtöä niin ei kyllä ala hiertämään. Vinkkinä kaikille teille joilla on tatuointeja: tavarahan on siis puhdasta shea-voita joten se kosteuttaa ja hoitaa tuoreita tatuointeja mahtavasti.

14.06.2017 - arsu the munamankeli man

Munamankeli kauden alusta aina sivellyt pallivahaa ennen lenkille lähtöä nivusiin&kasseihin&perskannikoihin ,eipä ole hikoilua ollut lenkin aikana "alapäässä" eli erittäin monikäyttöinen tää pallivaha on,no kerran käytin käsivoiteenakin toimi siinäkin

01.06.2017 - Forest Whittaker

Tässä taannoin kävin samoilee forestissa, no eiköhän käynyt cityhumanille haljusti.. eksyin.Ja ojaa ylittäessä kastelin kengät ja sukat. Repusta kaivaessa kuivia sukkia, käteeni osui kiekon mallinen esine..  The Pallivaha purkki. Ei jumalauta voi olla totta, hihkuin onnesta. Samalla hetkellä tiesin repusta löytyvän myös Vitun Hyvä kahvipussin. Olin unohtanut reppuun veljelleni tarkoitetut Tampereen tuliaiset, jotka olin hankkinut Dick Johnson myymälästä. Eihän siinä enää muuta kuin tulhoja kyhäämään kuusen alaoksista ,et pääsi oja vedestä keittämään teräs termarin kannessa rehellisen hyvää kahvia ja sukimaan vahaa nahkatulppaanin aluskasvillisuuteen..

Ps. Pääsin ihmisten ilmoille takaisin, vaikkakin luolamies Look kasvoilleni.

02.06.2017 - Lance

Dick on hyvä luomaan tarpeita. Heti kun törmäsin munavoiteeseen, tajusin, että alapäässä voi olla nihkeetä. Käyttöä kesäkuumalla, vaelluksella ja maratoonilla... tai sitten johonkin ihan muuhunkin kuin alapäähän. Käytännössä tuotehan on pelkkää sheavoita. Sitä voi esimerkiksi kasvoihin käyttää pakkaselta suojaamaan tai toimii myös jalkavoiteena vaimolle (googlaamalla lisätietoja). Toki purkin avattua kannattaa olla johdonmukainen mihin tuotetta aikoo käyttää jo ihan hygieniasyistä, ettei käytä samaa purkkia ihan joka päähän.

01.06.2017 - Jusa

Mainio tuote, joka on parhaimmillaan juuri sheivatulle ja täysin sileälle kivespussille. Männä talvena rasvasin killuttimet eritoten, jos oli tiedossa pitkä päivä pitkissä kalsareissa. Nukun alasti, mutta täkin alla tapahtuu silti hikoilua, jota hillitsee somasti pallivaha. Jos käsi käy yöllä jalkoväliin, niin koura ei kohtaa hikistä pussukkaa, vaan rasvatun sukukalleuden.

31.05.2017 - Hellu

Ostin Pallivahan miesystävälleni, ja olen saanut sillä itsellenikin samalla pehmoiset kädet ja huulet :))) Puss!
Nim. Nainen

31.05.2017 - Duunari

Ei tarvii duunissa olla koko ajan nyyttejään raapimassa kun tätä sipaisee menemää. Eikä hitsaa kiinni.

30.05.2017 - Forester Whittaker

Tässä taannoin kävin samoilee forestissa, no eiköhän käynyt cityhumanille haljusti.. eksyin.Ja ojaa ylittäessä kastelin kengät ja sukat. Repusta kaivaessa kuivia sukkia, käteeni osui kiekon mallinen esine.. The Pallivaha purkki. Ei jumalauta voi olla totta, hihkuin onnesta. Samalla hetkellä tiesin repusta löytyvän myös Vitun Hyvä kahvipussin. Olin unohtanut reppuun veljelleni tarkoitetut Tampereen tuliaiset, jotka olin hankkinut Dick Johnson myymälästä. Eihän siinä enää muuta kuin tulhoja kyhäämään kuusen alaoksista ,et pääsi oja vedestä keittämään teräs termarin kannessa rehellisen hyvää kahvia ja sukimaan vahaa nahkatulppaanin aluskasvillisuuteen..

Ps. Pääsin ihmisten ilmoille takaisin, vaikkakin luolamies Look kasvoilleni.

30.05.2017 - Raaputtaja

Kärsin herkästä ihosta, ja ihottumasta usein. Kesällä varsinkin hikoilu vain lisää kutinaa, ja tulee helposti rapsuteltua paikkoja huomaamatta verille. Pallivaha on pitänyt vehkeet paljon paremmassa kunnossa, myös sheivaamisen jälkeen. Hyväkuntoista on paljon mukavampi lähteä heiluttelemaan, kuin arkaa ja veristä!