Dick Johnson

Pallivaha So Good For Your Balls 50 ml

Hinta 9,90 €
Määrä: kpl

Pallivaha sisältää vitamiinirikasta voipuun rasvaa, joka on suunniteltu erityisesti herkälle kivespussin iholle. Se vähentää kutinaa ja hilseilyä sekä vahvistaa ihoa. Pallivahaa käyttämällä voit unohtaa hikoilevat, kutiavat ja haisevat pallit. Se toimii myös jälkihoitona intiimialueen sheivauksen jälkeen.

Muut tuotteet valmistajalta: Dick Johnson


  • Koko: 50 ml 
  • Pallivaha vähentää kutinaa ja hilseilyä sekä vahvistaa ihoa
  • Sopii kaikille palleille, jopa mulkuille
  • Loistava after shave intiimialueen sheivauksen jälkeen
  • So good for your balls

Jakelija: www.roguestock.fi 

Voiteena:

Ota purkista tarvittava määrä vahaa ja lämmitä vaha sormien välissä mukavan lämpöiseksi palleja varten, pallit ovat herkkiä lämpötilan vaihteluille. Levitä vaha palleihin. Saat mukavamman kokemuksen, jos pyydät puolisoasi tekemään tämän puolestasi, onhan se vähintään hänen velvollisuutensa.

Intiimialueen After Shave:

Sheivaus aiheuttaa usein erilaisia iho-ongelmia, etenkin intiimialueen herkemmällä iholla. Pallivaha toimii loistavasti jälkihoitona intiimialueen iholle vähentäen punaisia pilkkuja ja rauhoittaen ihoa.

Arvostele tämä tuote

26.06.2017 - Sam1na

Toimivaa tavaraa! Tätä kun sipasee munaskuille ennen lenkille tai pyöräilemään lähtöä niin ei kyllä ala hiertämään. Vinkkinä kaikille teille joilla on tatuointeja: tavarahan on siis puhdasta shea-voita joten se kosteuttaa ja hoitaa tuoreita tatuointeja mahtavasti.

14.06.2017 - arsu the munamankeli man

Munamankeli kauden alusta aina sivellyt pallivahaa ennen lenkille lähtöä nivusiin&kasseihin&perskannikoihin ,eipä ole hikoilua ollut lenkin aikana "alapäässä" eli erittäin monikäyttöinen tää pallivaha on,no kerran käytin käsivoiteenakin toimi siinäkin

01.06.2017 - Forest Whittaker

Tässä taannoin kävin samoilee forestissa, no eiköhän käynyt cityhumanille haljusti.. eksyin.Ja ojaa ylittäessä kastelin kengät ja sukat. Repusta kaivaessa kuivia sukkia, käteeni osui kiekon mallinen esine..  The Pallivaha purkki. Ei jumalauta voi olla totta, hihkuin onnesta. Samalla hetkellä tiesin repusta löytyvän myös Vitun Hyvä kahvipussin. Olin unohtanut reppuun veljelleni tarkoitetut Tampereen tuliaiset, jotka olin hankkinut Dick Johnson myymälästä. Eihän siinä enää muuta kuin tulhoja kyhäämään kuusen alaoksista ,et pääsi oja vedestä keittämään teräs termarin kannessa rehellisen hyvää kahvia ja sukimaan vahaa nahkatulppaanin aluskasvillisuuteen..

Ps. Pääsin ihmisten ilmoille takaisin, vaikkakin luolamies Look kasvoilleni.

02.06.2017 - Lance

Dick on hyvä luomaan tarpeita. Heti kun törmäsin munavoiteeseen, tajusin, että alapäässä voi olla nihkeetä. Käyttöä kesäkuumalla, vaelluksella ja maratoonilla... tai sitten johonkin ihan muuhunkin kuin alapäähän. Käytännössä tuotehan on pelkkää sheavoita. Sitä voi esimerkiksi kasvoihin käyttää pakkaselta suojaamaan tai toimii myös jalkavoiteena vaimolle (googlaamalla lisätietoja). Toki purkin avattua kannattaa olla johdonmukainen mihin tuotetta aikoo käyttää jo ihan hygieniasyistä, ettei käytä samaa purkkia ihan joka päähän.

01.06.2017 - Jusa

Mainio tuote, joka on parhaimmillaan juuri sheivatulle ja täysin sileälle kivespussille. Männä talvena rasvasin killuttimet eritoten, jos oli tiedossa pitkä päivä pitkissä kalsareissa. Nukun alasti, mutta täkin alla tapahtuu silti hikoilua, jota hillitsee somasti pallivaha. Jos käsi käy yöllä jalkoväliin, niin koura ei kohtaa hikistä pussukkaa, vaan rasvatun sukukalleuden.