partawa

Partaöljy Metsän Henki 30 ml

Hinta 29,90 €
Määrä: kpl

Partawa on tyylikkäästi toteutettu suomalainen partaöljy, josta löytyy sitä kuuluisaa suomalaista äijäilyä ja asennetta. Metsän henki -nimellä kulkevassa partaöljyssä on nimensä mukaisesti tuulahdus raikasta mystisyyttä suoraan Suomen aarniometsien uumenista.

Muut tuotteet valmistajalta: partawa


  • Koko: 30 ml
  • Tuoksussa nimensä mukaisesti metsän henkisyyttä ja raikkautta
  • Suomessa valmistettu partaöljy
  • Pakattu tyylikkääseen pahvirasiaan
  • Sisältää sarjakuvamaiset käyttöohjeet

Annostele muutamasta tipasta ylöspäin parran koon mukaan partaöljyä kämmenelle. Levitä partaöljy kauttaaltaan partaan ja hiero parranalusihoon. Partasi tuoksuu paremmalle, hilseily vähenee (jos ei jopa lopu kokonaan) ja partasi näyttää kerta kaikkiaan uskomattomalta!

Jojoba oil,cederwood oil,cypress oil,eucalyptus oil,vitamin E oil 
 

Arvostele tämä tuote

17.10.2017 - Mikko

Pahuksen raikas muttei kuitenkaan liian voimakas tuoksu. Hyvä puunhalausmeininki! Koostumukseltaan erinomainen ja tuntuu antavan eloa erityisesti kuivalle partakarvalle. Suosittelen!

22.08.2017 - Entinen metsuri

Minä tykkään tästä. Öljy levittyy hyvin kaikkialle partaan ja tuoksu on hyvin mielyyttävä. Naisystäväni mukaan tämä tuoksuu kuivalle heinälle jonkun ajan päästä. (Mutta minun kohdallani tämä on plussaa). Pullo ja korkki ovat myös hyviä. Voisin jopa suositella tätä!

17.02.2017 - A.E.

Miellyttävä ja laadukas öljy tyylikkäässä pullossa ja pakkauksessa! Tuoksu raikas, tulee mieleen hieman kirpeähkö keskikesäinen aamuyö havumetsän utuisuudessa, jossa on tehty juuri hieman harvennushakkuuta.
Alkuun vähän huvitti tuo "turvakorkki" (paina ja kierrä), mut eipähän pääse vahingossa aukeamaan laukussa.

Antaa hyvän kiillon ja hieman muotoiltavuutta ja leukaperät ei kutise yhtään. Tuoksu ei kestä kovin pitkään.

04.10.2016 - Micu

Aivan loistava öljy. Kiilto erittäin hyvä samoin parran muotoiltavuus hyvä. Tuoksu miellyttävä eikä liian voimakas. Ei ole parta hilseilly yhtään tän öljyn kans. Itse käytän tällä hetkellä Angry Norwegian vahan kans ja combo on kyl loistava!