Beard Junk

Beard Lubricant 50 ml

Hinta 19,90 € 29,90 €
Määrä: kpl

Tämän tuotteen avulla et kärsi enää kutiavasta tai hilseilevästä parrasta. Tuotteen laatuun on todella panostettu, ja se sisältää mm. australianpähkinäpuun, kameliapuun ja jopa arganpähkinöiden öljyä. Kaikki tämä on pakattu erittäin helppokäyttöiseen ja riittoisaan pumppupulloon.

Muut tuotteet valmistajalta: Beard Junk


  • Koko: 50 ml
  • Vähentää kutinaa ja hilseilyä
  • Pakattu kätevään pumppupulloon
  • Kosteuttaa ja elävöittää partaa

 

 

 

 

Annostele muutamasta tipasta ylöspäin parran koon mukaan partaöljyä kämmenelle. Levitä partaöljy kauttaaltaan partaan ja hiero parranalusihoon. Partasi tuoksuu paremmalle, hilseily vähenee ja partasi näyttää kerta kaikkiaan uskomattomalta!

Arvostele tämä tuote

08.01.2018 - Sami

Erittäin hyvä tuote. Levittyy karheaanki partaan tosi hyvin ja mukavan mieto tuoksu

09.03.2017 - Mikko

Mainio tuote! Nimensä mukaisesti liukasta ja melko kepeää öljyä. Iho tykkää. Näppärä pumppupullo ja miellyttävän mieto tuoksu.

04.01.2017 - Arttu

Todella hyvä tuote. On tosiaankin koostumukseltaan "liukas" ja tuoksultaan miellyttävän pehmeä. Tuoksusta voi löytää hedelmäisyyttä ja hieman vanilijaa. Pehmentää hyvin partaa ja pitää ihonkin hyvänä. Beard Tonicin kanssa loistava yhdistelmä.

29.01.2016 - Mara

Kokeilemisen arvoinen tuote. Nimensä mukaan liukasta kuin mikä, tuoksuu miellyttävälle ja ainakin keskipitkään partaan tuntuisi tuovan hyvin pehmeyttä ja ihokin tykkää.