Daimon Barber

Beard Serum - Partavoide 100 ml

Hinta 34,90 €
Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 25,00 € 50,00 € Osta

Daimon Barberin Softening Beard & Stubble Serum on helposti imeytyvä hoitoaine, joka sekä pehmentää kovaa sänkeä että jättää pidemmät partakarvat silkinpehmeiksi – kiitos hydrolysoidun silkkiproteiinin, joka auttaa ylläpitämään partakarvojen kosteustasapainoa. Seerumin sisältämässä cacay-öljyssä taas on runsaasti antioksidanttista E-vitamiinia, joka auttaa suojaamaan, korjaamaan ja täydentämään karvojen kosteustasoa pitäen ne terveenä. Cacay-öljy sisältää myös paljon linolihappoja, jotka auttavat lievittämään tulehdusta ja korjaamaan ihon omaa suojakerrosta. Seerumin vaikutusta tehostavat avokadoöljy ja Aloe vera, jotka jättävät parranalusihon kosteutetun tuntuiseksi. Kokonaisuuden kruunaa eksoottinen oudin ja egyptiläisen malvan tuoksu.

Muut tuotteet valmistajalta: Daimon Barber


  • Koko: 100 ml
  • Tehokas parranpehmittäjä.
  • Todella tyylikäs tuoksu, joka on varmasti myös naisten mieleen. 
  • Hyvä vaihtoehto partaöljylle

Niin kuin meidän kaikilla tuotteilla niin myös tällä 100% takuu, jos et tykkää me palautetaan rahat postikuluineen.

Dick " Erittäin toimiva tuote. Ei tarvitse pelätä, että partaan jäisi rasvaisia tai valkoisia tahroja sillä voide imeytyy hetkessä" 

  1. Levitä runsaasti kuivaan parransänkeen tai partaan
  2. Hiero kunnes hoitoaine on levittynyt tasaisesti

Aqua (water), Glycerin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Parfum (Fragrance), PEG-100 Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldime- thyl Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, PEG-12 Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Caryodendron, Orinocense Nut oil, Tocopherol, Hydrolysed Silk, Imidazolidinyl Urea, Potassium Sorbate.

Arvostele tämä tuote

05.12.2017 - Alexander

Sairaan hyvä tuote! Pehmentää partaa ja ei jätä käsiä öljyiseksi. Parempi ku mikään öljy ollu!

07.09.2017 - Partamooses

Helvetin kosteuttavaa ja helppoa levittää.
Sopii hyvin jos tuppaa iho kuivumaan.

10.08.2017 - Smöggis

Pehmoista kuin lentokoneesta lypsetty linnunmaito. Pitää parran pehmeänä ja mukavantuoksuisena pitkään. Lippu salkoon ja daimonia partaan!

11.08.2017 - Jarna

Parta kiittää ja tuoksu on

11.08.2017 - Turjake

Mahtaa olla liemellä, tai sen keittäjillä, mystillis-maagilliset alkuperät. Vallan on laatuista tavaraa kyllä. Ja vaikka nimessä sängestä höpistäänkin, niin kummasti tuntuu pitemmällekin turpajouhikolle passaavan. Täytyy vain holvata hieman runsaammin!

11.08.2017 - Cujola

Parasta mitä ole partaani laittanut! Imeytyy hetkessä ja auttaa myöss viiksien muotoilussa sen verran että pysyvät pitkään pois suusta. Ja tämä imeytyy myös käsiin nopeasti, eikä jätä niihin sellaista vittumaista kalvoa kuin öljyt. 5/5

10.08.2017 - Bearded fellow

Kyseistä seerumia voisi verrata linnunmaitoon, eli pelkkää priimaa partajouhilleni. Sitä kun sipaisee partaan, jouhien kunto kohonee ylöspäin yhtä nopeasti kuin nousukiitoa tekevä lentone. Tuote on LIPPUlaiva partaöljy-kategoriassa! Melkein vaihtaisin vaimoni laatikolliseen tätä tavaraa

10.08.2017 - Jack Sparrow

Niin siinä kävi kun kokeilin kyseistä tuotetta, vaimo heti ihastui tuoksuun ja ilmoitti että lippu varattu etelänreissulle. Helsinki -vantaalla lentokone jo odotteli ja niin myös minä. jano siinä paukahti päällensä joten kyypparilta tilasin yhden linnunmaidon, Pahus ei rahaa, joten kysyin kyypparilta josko vaihtaisin vaimooni tämän jumalten juoman, ja sehän passasi. joten tästä siis sittenkin kehkeytyi A-luokan reissu.

10.08.2017 - Karvanaama

Beard & Stubler Serumia on verrattu yhtä suureksi keksinnöksi kuin lentokone! Koostumus on pehmeää kuin linnunmaito! Jos ei lippu lepata vaan lerputta, tämä kuuluu auttavan siihenkin, vaihtaisin vaimooni kuitenkin ensin uudet paristot, varmuuden vuoksi!!

10.08.2017 - Vode

Voi mahotonta,tätäkun lurrauttaa partakarvotukseen! Ei tiiä mitä tapahtuu! Jos makkoo kotonna nii tokko muuta kuin hyvää oloa,sekin on hyvä! Mutta kun lippaa,taksilla kapakkaan jo portsarikkiin vinkkaa silmää