Daimon Barber

Clay Texture 100 ml

Hinta 24,90 €
Määrä: kpl

The Daimon Barber pysyy tyylilleen uskollisena: sekä herrasmiesmäisyys että arvokkuus ovat läsnä! Clay Pomadella saat hiuksiisi varmaa pitoa ja trendikkään mattalookin! Koostumukseltaan Clay on pomaden ja vahan välimaastosta, mikä tekee siitä helpon levittää hiuksiin. Tämä tuote ei välttämättä tarvitse edes kampaa kaverikseen!

Muut tuotteet valmistajalta: Daimon Barber


  • Koko: 100 ml
  • Kevyt, rento pito
  • Vesiliukoinen premium
  • Tuoksu: makea ja raikas, todella mielyttävä vihreä tee
  • Luonnollinen mattalook
  • Valmistettu Isossa-Britannissa

Dick: "Vaikka pikkutakki ja suorat housut eivät olisi juttusi, sopii tämä pomade myös nahkatakin kaveriksi!"

Kaapaise pomadea sormenpäällinen purkista ja lämmitä kämmenten välissä. Levitä pomade kauttaaltaan hiuksiin. Lisää tuotetta tarvittaessa. Kampaa hiukset haluttuun tyyliin. Pomade ei kovetu päivän aikana, joten voit muotoilla hiuksia uudelleen päivän mittaan. Hiusvesi helpottaa viimeistelyä pomaden kanssa käytettynä.

Aqua, Bentonite, Cera Alba (Beeswax), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Kaolin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Polysorbate-60, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, PVP/VA Copolymer, Tocopheryl Acetate.

Arvostele tämä tuote

08.01.2018 - JC

Tämähän toimii. Paras ainakin omaan makuun.

08.01.2018 - "heinrich"

Hiusvahana todella laadukas ja tällä saa modernia lookkia helposti väsättyä. Loistava vaha, mutta itse en saanut samalla tavalla klassista slickback-tyyliä kuin pomadan kanssa. Toki ohkaisemmat hiukset menee tälläkin tuotteella siihen muottiin.
- Tuoksu on hyvin erikoinen ja tuoksuu alkuun vahvasti (ei vältsiin kaikkien makuun)
- Sopii nimenomaan hyvää vahaa etsivälle
- Modernit lookit
- Riittoisaa
Tykkäsin.

16.05.2016 - MR.MAGNUM

uuden purkin mukana on näköjään olomuotokin muuttunut pehmeämmäksi. pito on edelleen erittäin hyvä rennompaan lettiin.

02.05.2016 - Calvash

Tuoksu on jumalaisen hyvä. Pito keskivahva, vois olla hieman vahvempikin.

18.01.2016 - Sam

Noin pari kuukautta kyseistä tuotetta tullut käytettyä ja nyt onkin purkki tyhjä. Tästä löytyykin kaikki ainekset mahtavaan matta pomadeen. Tuoksuu hyvälle, mutta ei liian voimakkaalle. Pitoa todellakin löytyy ja tuote kestää hyvin kokopäivän. Itselläni toimi paremmin kamman kanssa, mutta toimii ihan hyvin ilmankin. Lopputulos todella siisti matta look. Tuote alkaa kuivumaan nopeasti, mutta on silti vielä muotoiltavissa. Ehdottomasti vesiliukoisten matta pomadien parhaimmistoa!