Dapper Dan Deluxe

Pomade Deluxe Classic 100 ml

Hinta 19,90 €
Määrä: kpl

Täydellinen premium-pomade, jos haluat laittaa hiuksesi kuosiin pomadella ilman rasvaiselta näyttävää lopputulosta! Todella helppo muotoilla, koska kampa liukuu helposti hiusten läpi. Saat kammattua hiuksesi vaivattomasti juuri sinulle sopivalla tavalla! 

Muut tuotteet valmistajalta: Dapper Dan Deluxe


  • Koko: 100 ml
  • Keskivahva pito
  • Vesiliukoinen premium
  • Tyylikäs klassinen kiilto
  • Tuoksu: raikas vanilja ja hunaja

Dick: "Selkeästi yksi parhaista pomadeista. Parempi levittyvyys ja pito kuin Reuzelissa."

Kaapaise pomadea sormenpäällinen purkista ja lämmitä kämmenten välissä. Levitä pomade kauttaaltaan hiuksiin. Lisää tuotetta tarvittaessa. Kampaa hiukset haluttuun tyyliin. Pomade ei kovetu päivän aikana, joten voit muotoilla hiuksia uudelleen päivän mittaan. Hiusvesi helpottaa viimeistelyä pomaden kanssa käytettynä.

Aqua, Ceteareth-25, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, PVP/VA Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone Copolyol, Benzyl Alcohol, Parfum, Linalool, Butylphenyl Methylproprional, Citronellol, Limonene, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Arvostele tämä tuote

13.08.2017 - Koowee

Hyvä pomade! Sopii tuuheillekkin hiuksille eikä kyllä kovetu ja pitoa riittää!

08.11.2016 - vadap

"pomade ei kovetu päivän aikana joten voit muotoilla hiuksia uudelleen päivän mittaan. " Onkohan käyttäjässä vika, kun mulla ainakin kovettuu tää päähän ja tekee hiuksista ihan koppurat. sit kun ottaa pipon/lippiksen päästä pois ja koittaa uudelleen muotoilla niin hiukset sojottaa ihan minne sattuu. Johtuukohan toi siittä et mul on liikaa tota ainetta hiuksissa vai mistähän?

08.12.2016 - Niksu

Täydellinen pomade, klassisella mutta ei liian klassisella tyylillä. Ei jätä rasvaisen näköiseksi, ja pito on täydellinen.

07.12.2016 - Luottopakki

Ennen käytin Reuzkaa, nyt käytän tätä ja elämä hymyilee! Vittu on kovaa kamaa. Huomattavasti helpompi levittää ja pito on parempi.

13.09.2016 - Miljonääri Make

Erinomainen tuote! Jättää paremman pidon kun reuselin sininen, mutta ei jätä rasvaista lettiä. Huipputuote!

02.08.2016 - Dunkkari

Kunnon pomade, joko pitää. Helppo kammata, ei tarraa. Helppo pestä pois. Hyvä tuoksu kruunaa kaiken.

09.05.2016 - black jack

tuote on erittäin hyvä käytän sitä joka päivä helppo pistää päähän eikä jää likasen näköseksi suosittelen kaikille ihmisille jotka käyttää hius pomadeita

03.05.2016 - Setämies

Tuotearvio: Todella hyvä tuoksu, vaimokin pitää. Tyylikäs metallipaukkaus. Pito tarpeeksi, ei minusta tartte olla mitään liimaa. Ilmainen toimitus, kun tilasin kerralla kolme :)

18.02.2016 - Vahva, Karkea Pohjoimainen Miehinen Hius

Hyvä,puhdas tuoksu. Pito hyvä, uudelleenmuotoilun jälkeen ei pidä järin hyvin.