Dapper Dan Deluxe

Pomade Deluxe Classic 100ml

Hinta 19,90 €
Määrä: kpl

Täydellinen premium-pomade, jos haluat laittaa hiuksesi pomadella ilman rasvaiselta näyttävää lopputulosta! Todella helppo muotoilla, koska kampa liukuu helposti hiusten läpi ja saat vaivattomasti kammattua hiuksesi sinulle sopivalla tavalla! 

Muut tuotteet valmistajalta: Dapper Dan Deluxe


  • Koko: 100ml.
  • Keskivahva pito - vesiliukoinen premium.
  • Tyylikäs klassinen kiilto.
  • Tuoksu: Raikas vanilja & hunaja

Dick: "Selkeästi yksi parhaista pomadeista. Parempi levittyvyys ja pito, kuin Reuzelissa."

Kouraise pomadea sormen päällinen purkista ja levitä pomade tasaisesti kämmenien välissä samalla lämmittäen pomadea.  Levitä pomade kauttaaltaan hiuksiin sen suuntaisesti kuin haluat lopullisen tyylin olevan.  Lisää pomadea tarvittaessa. Kampaa hiukset nyt haluttuun tyyliin, pomade ei kovetu päivän aikana joten voit muotoilla hiuksia uudelleen päivän mittaan. Hiusvesi on loistava kumppani pomaden kanssa helpottamaan viimeistelyä.

Aqua, Ceteareth-25, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, PVP/VA Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone Copolyol, Benzyl Alcohol, Parfum, Linalool, Butylphenyl Methylproprional, Citronellol, Limonene, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Arvostele tämä tuote

08.11.2016 - vadap

"pomade ei kovetu päivän aikana joten voit muotoilla hiuksia uudelleen päivän mittaan. " Onkohan käyttäjässä vika, kun mulla ainakin kovettuu tää päähän ja tekee hiuksista ihan koppurat. sit kun ottaa pipon/lippiksen päästä pois ja koittaa uudelleen muotoilla niin hiukset sojottaa ihan minne sattuu. Johtuukohan toi siittä et mul on liikaa tota ainetta hiuksissa vai mistähän?

08.12.2016 - Niksu

Täydellinen pomade, klassisella mutta ei liian klassisella tyylillä. Ei jätä rasvaisen näköiseksi, ja pito on täydellinen.

07.12.2016 - Luottopakki

Ennen käytin Reuzkaa, nyt käytän tätä ja elämä hymyilee! Vittu on kovaa kamaa. Huomattavasti helpompi levittää ja pito on parempi.

13.09.2016 - Miljonääri Make

Erinomainen tuote! Jättää paremman pidon kun reuselin sininen, mutta ei jätä rasvaista lettiä. Huipputuote!

02.08.2016 - Dunkkari

Kunnon pomade, joko pitää. Helppo kammata, ei tarraa. Helppo pestä pois. Hyvä tuoksu kruunaa kaiken.